Autostrada Dr-Tr Km7, Xhafzotaj, Durrës
Hënë - Shtunë
MaB Albania

Keni pyetje?

Ekspertët tanë janë gati t’ju ndihmojnë

Na telefononi
+355 68 367 0118

WHATSAPP – VIBER

Asistencë Teknike

Ju ndihmojmë me çdo pyetje rreth makinerive dhe pjesëve të këmbimit

Pyetja 1

Pergjigja 1

Pyetja 2

Pergjigja 2

Pyetja 3

Pergjigja 3

Info

Shpjegim

Info

Shpjegim

Info

Shpjegim

Info

Shpjegim

Info

Shpjegim

Info

Shpjegim

X