Autostrada Dr-Tr Km7, Xhafzotaj, Durrës
Hënë - Shtunë

Slide KUJDESUNI për gomat 45% Ulje Bli tani *Oferta zgjat vetëm pak ditë! Slide 2 Gati për PUNË? 8900 lEK ULJE bLI TANI *Oferta zgjat vetëm pak ditë! 35% Slide 3 SUPER ULJE GRUP FREKSIONI 53% ULJE Bli tani *Oferta zgjat vetëm pak ditë! 33.000 LEK

PËRFITO

10€ULJE ÇMIMI

Bli tani
MaB Albania

blini 1 dhe merrni 1

FALAS

Bli tani
MaB Albania
Dorëzim i shpejtë
Na vizitoni në magazinë
Garanci
Deri në 2 vite
Larmishmëri
Mbi 20 mijë produkte
Paketim origjinal
Çdo produkt është i çertifikuar
Pjesë këmbimi për çdo makineri
Marka
Seria
Modeli

Zgjidhni pjesët sipas markës

Shfletoni pjesët sipas atyre që ju përshtaten makinerisë suaj

Pjesët më cilësore

PËR TRAKTORIN

TUAJ

BLI TANI
MaB Albania

Kurseni 25%

BLI 3

Merr të 4-tën dhuratë

BLI TANI
MaB Albania

Nga 25€

DRRITA DHE LLAMPA

SUPER ULJE

BLI TANI

Nga 50€

Për ÇDO makineri

PJESË SKELETI

BLI TANI

Nuk e gjetët atë që kërkoni? Na telefononi tani në +355 68 367 0118 ose

X