Autostrada Dr-Tr Km7, Xhafzotaj, Durrës
Hënë - Shtunë
KryefaqjaRreth nesh

Përse M.A.B Albania?

M.A.B Albania është një kompani shërbimi që kujdeset për të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja.

Kompania është themeluar në vitin 2004 duke importuar makineri bujqësore të të gjitha llojeve. Në vitet në vijim kompania u specializua në servisin dhe pjesët e këmbimit të lidhëseve të barit. Më vonë gamës së produkteve ju shtuan dhe pjesët e këmbimit të traktorëve, autokombajnave, makinerive të barit, frezave, plugjeve, makinerive mbjellëse etj. Gjithashtu kompania zotëron ekskluzivitetet e firmave më të mëdha në Europë për pjesët e këmbimit. M.A.B Albania ju ofron konsulencë mbi menaxhimin e makinerive bujqësore si dhe punimin sa më efiçent të tyre. Me eksperiencën disa vjeçare që ne kemi në furnizimin me makineri bujqësore, ne mund t’ju ndihmojmë në projektet tuaja si dhe në bashkëpunimet me fondet e ndryshme të qeverisë shqiptare.

MaB Albania

M.A.B – Lider në tregun e traktorëve dhe makinerive bujqësore.

Që nga viti 2004 në shërbim të klientëve.

Pjesë të shitura
Klientë
+
Vite eksperiencë
Marka
Shërbim taksi
M.A.B ofron shërbim taksi në të gjithë Shqipërinë

Remont të plotë mekanik
Ne kemi objekte dhe personel plotësisht të aftë për remont të plotë mekanik

100 %
Cilësi europiane

Inspektime elektronike
Jemi të pajisur me aparaturat e fundit për kryerjen e inspektimeve elektronike

Mirëmbajtje
Ne kemi objekte dhe personel plotësisht të aftë për mirëmbajtje

Lokacion i favorshëm
Vendodhja jonë është plotësisht e favorshme për të qënë gjithmonë e më afër klientëve tanë

X