Autostrada Dr-Tr Km7, Xhafzotaj, Durrës
Hënë - Shtunë

Slide KUJDESUNI për gomat 45% Ulje Bli tani *Oferta zgjat vetëm pak ditë! Slide 2 Gati për PUNË? 15% ULJE bLI TANI *Oferta zgjat vetëm pak ditë! Slide 3 SUPER ULJE FRENA & FREKSION 33% ULJE Bli tani *Oferta zgjat vetëm pak ditë!

PËRFITO

10€ULJE ÇMIMI

Bli tani
MaB Albania

blini 1 dhe merrni 1

FALAS

Bli tani
MaB Albania
Dorëzim i shpejtë
Na vizitoni në magazinë
Garanci
Deri në 2 vite
Larmishmëri
Mbi 20 mijë produkte
Paketim origjinal
Çdo produkt është i çertifikuar

Zgjidhni pjesët sipas markës

Shfletoni pjesët sipas atyre që ju përshtaten makinerisë suaj

Pjesët më cilësore

PËR TRAKTORIN

TUAJ

BLI TANI
MaB Albania

Kurseni 25%

BLI 3

Merr të 4-tën dhuratë

BLI TANI
MaB Albania
Më të shiturat
Ofertat
Të rejat

Nga 25€

DRRITA DHE LLAMPA

SUPER ULJE

BLI TANI

Nga 50€

Për ÇDO makineri

PJESË SKELETI

BLI TANI

Nuk e gjetët atë që kërkoni? Na telefononi tani në +355 68 367 0118 ose

X