Autostrada Dr-Tr Km7, Xhafzotaj, Durrës
Hënë - Shtunë
Kurseni €8

Sinkronizator

23.00 15.00Sinkronizator per FIAT

198 stok

Kodi: 5118187 Kategori: ,

Përshkrimi dhe Aplikimi

SINKRONIZATOR

Fiat
Seria 40
1000DT
Fiat
Seria 40
1300
Fiat
Seria 40
1300DT
Fiat
Seria 50
400
Fiat
Seria OM
415DT
Fiat
Seria OM
420
Fiat
Seria OM
420DT
Fiat
Seria OM
421
Fiat
Seria OM
431
Fiat
Seria 40
460DT
Fiat
Seria 40
480
Fiat
Seria 40
480DT
Fiat
Seria 40
500
Fiat
Seria 40
500DT
Fiat
Seria OM
511
Fiat
Seria 40
540
Fiat
Seria 80
580
Fiat
Seria 56
60-56
Fiat
Seria 56
60-56DT
Fiat
Seria 56
65-56
Fiat
Seria 56
65-56DT
Fiat
Seria 80
680DT
Fiat
Seria 56
70-56
Fiat
Seria 56
70-56DT
Fiat
Seria OM
715DT
Fiat
Seria 80
780
Fiat
Seria 80
780DT
Fiat
Seria 80
880
Fiat
Seria 80
880-5
Fiat
Seria 80
880-5DT
Fiat
Seria 80
880DT

Informacion shtesë

Peshë 0.5 kg
Garancia

3 muaj

OEM

CODES:

X